Sfaturi practice

 Daca aveti sfaturi sau sugestii pentru gospodine,legate de produsele alimentare sau orice gasim intr-o locuinta, le astept cu drag !


1.Cand constatati ca painea s-a intarit, inveliti-o intr-un prosop subtire de bumbac si agatati-o la 50 cm deasupra unui vas cu apa fierbinte. In niciun caz nu inveliti painea intr-un material sintetic.Se va uda ca blatul unei prajituri insiropate.
2.Cafeaua capata un gust deosebit daca se pune cateva cristale de sare in apa de ibric , inainte de fierbere.
3.Hreanul proaspat se curata mai usor de coaja daca inainte se intrebuintare se tine o ora in frigider.
4.Daca vreti ca dulceata pe care o pregatiti sa nu mai faca nesuferita pojghita de mucegai, legati borcanele cu o hartie inmuiata in rom.
5.Mirosul specific lasat de peste sau ou, lasat pe tacamuri, se indeparteaza prin frecarea lor cu o felie de lamaie, apoi se clatesc si se sterg.

Niciun comentariu: